L’Àrea Social de la Institució Teresiana a Espanya inicia la campanya per a l’impuls a la Iniciativa Legislativa Popular(ILP) per a la Regularització Extraordinària de Persones Migrants.

La Fundació Viarany se suma a la proposta recollint signatures entre professionals, voluntaris i participants dels diferents projectes, així com amics i coneguts de la Fundació que donen suport a la iniciativa.

Tal com consta al BOE de 17 de desembre del 2021, com a Iniciativa Legislativa Popular 120/000026 “Acuerdo de la Mesa de la Cámara, admitiendo el escrito presentado por don Agustín Marie Ndour Ndorg  y otros, por el que se ejercita el trámite inicial de la Iniciativa Legislativa Popular para una regularización extraordinaria para personas extranjeras en España. El plazo para la presentación de firmas finaliza el 32/12/2022 (prórroga)”

 

Si esteu interessats en sumar-vos a la iniciativa, podeu acudir al Centre Convivim on trobareu l’espai per les signatures.

Us hi esperem!

Podeu trobar més informació als següents enllaços:

http://www.juntaelectoralcentral.es/cs/jec/ilp/legislaturas/Legislatura?idDocNumExp=26&p=1379061558559&template=ILP/JEC_DetalleBD

A la pàgina 2 de https://www.congreso.es/public_oficiales/L14/CONG/BOCG/D/BOCG-14-D-377.PDF