El passat 28 de gener la Fundació Privada Viarany va aprticipar a la taula rodona d’anàlisi de la situació de la infancia a Catalunya titulada “Ara més que mai garantim els drets de la Infància” organitzada per la Taula del Tercer Sector i la Plataforma d’Infància de Catalunya

La trobada es va iniciar amb una conferència impartida per part del  Sr. Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista titulada “La garantia dels drets dels infants a Catalunya”. A continuació  es va fer una presentació de l’estudi d’infància i adolescència: ‘Anàlisi de l’estat actual de la garantia de drets a Catalunya per part del Sr. Jaume Oller i Sra. Ana Ayuso de Tàndem Social.

Donat el període en que ens trobem de campanya electoral, es va tancar la sessió amb un debat entre els/les responsables de polítiques d’infància de les principals formacions polítiques:  Sra. Noemí de la Calle, de Ciutadans, Sr. Lluís Font, PDeCAT, Sr. Najat Driouech Ben Moussa, ERC, Sr. Beatriz Silva, PSC,  Sr. Jessica González, Catalunya en Comú – Podem, Sr. Vidal Aragonés, CUP-Guanyem,  Sra. Paula Añó, PP Catalunya,  Sr. Francesc de Dalmases, JuntsXCat.

Es constata la necessitat de seguir treballant a favor dels drets de la infància, i especialment ara en temps de pandèmia de la COVID-19 , en que s’ha vist agreujada la situació dels infants que pateixen situacions de vulnerabilitat.