El passat 7 de març vàrem rebre la visita de 14 professionals de l’àmbit educatiu en un intercanvi de bones pràctiques amb l’organització Diakonie, de Leipzig, Alemanya (https://www.diakonie-leipzig.de).

Durant dues hores que va durar la visita, els vam explicar què fem al Centre Obert Eixample, al projecte Tu Pots i al SOAF, i una vista a vol d’ocell de les altres activitats de la Fundació Viarany. Estaven especialment interessats en conèixer com fem l’acompanyament a infants i famílies en vulnerabilitat i com treballem la inclusió socioeducativa dels infants.

Per part seva, ens van compartir els seus projectes i com els desenvolupen. Val a dir que Diakonie, és una entitat de l’Església evangèlica a Alemanya, i que desenvolupa una amplíssima acció social en moltes àrees diferents: atenció a gent gran, atenció a infants, joves i famílies, atenció a persones amb discapacitat i atenció a persones en risc d’exclusió social.

L’intercanvi va ser molt enriquidor, malgrat la diferència que hi ha entre les entitats, però ens queda la satisfacció que haguéssin escollit els projectes de la Fundació Viarany per fer aquest intercanvi de bones pràctiques.