Sant Jordi és una Diada molt especial celebrada arreu de Catalunya, una jornada basada en la cultura. Al Centre Obert Eixample (COE) es van organitzar diverses activitats per festejar-la, sent una tarda diferent per a tots els participants, que vam estar tota l’estona al pati gaudint del sol i realitzant jocs i tallers.

Es va convidar a tots els nens i nenes a celebrar i gaudir de la diada,tant si havien d’anar aquell dia al COE com si no, a reunir-se en un mateix espai, mantenint els grups bombolla per responsabilitat amb la pandèmia.  Va ser una jornada molt entranyable on es van poder dur a terme manualitats, com la creació de roses de paper i els dracs dibuixats, i amb un berenar especial fet pels mateixos infants amb maduixes i plàtans. També van estar jugant al tennis taula, van intercanviar llibres, van estar conversant,… i molt més! Va ser una jornada que, malgrat ser diferent a la d’altres anys, va retornar-nos tímidament a una certa normalitat que tenim ganes de recuperar.

Es va convidar també a tots els voluntaris i voluntàries i a les estudiants de pràctiques per unir-se, forjant un espai de trobada amb totes les persones participants del centre i celebrant així la diada. Un dia emotiu i ple d’alegria per tots aquells que vam assistir a la tarda de Sant Jordi al Centre Obert.

 

 

Article escrit per la Mireia J., estudiant de pràctiques d’educació social al COE.